Wouter ontvangt Canyon ATB voor Cape Epic - Team4Talent
348589
single,single-post,postid-348589,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
wouter-canyon

Wouter Duinisveld heeft bij Lola bikes & coffee in Den Haag zijn Canyon Lux CF ontvangt waar hij de Cape Epic op gaat trotseren.

Wouter begint op 19 maart aan dit waanzinnige avontuur. Samen met Elmar Sprink die ook een harttransplantatie heeft ondergaan fietst hij de Cape Epic. Een bizarre challenge van een week door de wildernis van Zuid-Afrika. Canyon en FFWD Wheels zorgen voor het beste materiaal om de tocht te kunnen volbrengen.

Wouter en Elmar geven met hun deelname ook aandacht aan het belang van orgaandonatie in het 50e jaar dat harttransplantatie mogelijk is. In 1967 werd namelijk in Zuid-Afrika de eerste succesvolle harttransplantatie uitgevoerd. Ze zijn de eerste mensen met een harttransplantatie die aan de start staan van deze race. Het team van Wouter en Elmar heet  SanDisk Epic Beats.