Sanas sportvoeding nieuwe partner - Team4Talent
348750
single,single-post,postid-348750,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
IMG-20180108-WA0003

Heel erg trots zijn we dat we de hoogwaardige producten van Sanas gaan gebruiken. Omdat we allebei de insteek hebben om voor het beste te gaan, vonden we elkaar al snel in de gesprekken over samenwerking.

Sanas is sinds kort verkrijgbaar op de Nederlandse markt maar geen onbekende in België. Begonnen bij een industrieel apotheker die ervan overtuigd is dat sportprestaties daadwerkelijk beter worden door het gebruik van de beste voeding en supplementen. Sanas sportvoeding en voedingssupplementen zijn mild voor de maag en voor je darmen. Het wordt ontwikkeld door ervaren wetenschappers in hun eigen productiefaciliteit in het Vlaamse Drongen.

“De effectieve sportvoeding van Sanas is puur en waar mogelijk transparant.” Dit vertelde Chantal en Willem de Jonge van Sanas in Nederland tijdens de besprekingen met de atleten van Team4Talent. En onze atleten hebben dit ondertussen al uitgebreid kunnen testen. Triatlete Pleuni Hooijman vertelt hierover: “Ik ben echt heel blij met Sanas! Ze hebben de sportvoeding precies zo samengesteld zoals ik het heb uitgezocht en altijd zelf geprobeerd heb de ingrediënten bij elkaar te zoeken. Dus precies de juiste samenstelling van koolhydraten, eiwitten en electrolyten zoals wetenschappelijk geadviseerd wordt, maar dan zonder dat je tanden uit je mond vallen van het zuur en de smaakstoffen”.

“Geur- en smaakstoffen worden inderdaad zoveel mogelijk vermeden:, vertelt Chantal verder. “Ingrediënten worden pas gebruikt nadat het effect wetenschappelijk is aangetoond. Duursporters hebben helaas vaak last van maag en darmproblemen tijdens een wedstrijd of tocht. Dit komt vaak omdat je dan te zure, zware of zoete sportvoeding hebt genomen. De Sanas producten zijn vriendelijk voor je maag en darmen, tijdens en na de inspanning.”

Het merk Sanas ken je misschien nog niet. En dat is precies 1 van de redenen van deze overeenkomst. Team4Talent gaat bijdragen aan het op de kaart zetten van Sanas in Nederland. In België is het merk al erg populair. Mede door de sponsoring van WorldPro Cycling Team Lotto-Soudal.

Je gaat via ons nog veel meer horen over Sanas. Spreek onze atleten gerust aan als je vragen hebt over de Sanas-producten. Ze vertellen er graag over.

Via www.sanas.nu vind je meer informatie over het assortiment van Sanas.

AKW13248a