Evenementen Team4Talent 2016
343185
page,page-id-343185,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Evenementen

1

Ironman Zuid-Afrika 2 april

Bas Diederen keer terug naar Zuid-Afrika en neemt Mark Oude Bennink mee. Deze race in Port Elizabeth waar je dubbele kwalificatiepunten kan halen voor de IRONMAN van Hawaii, staat al een aantal jaar op de agenda van Bas. Het parcours van deze prachtige locatie is dit jaar wat gewijzigd. De hele steile korte klimmen van het fietsparcours zijn eruit gehaald.

Meer informatieMeer informatie

Ironman Lanzarote 20 Mei

Meer informatieMeer informatie
2
3

Ironman Frankfurt 9 Juli

Het IRONMAN kampioenschap van Europa. Omdat je bij deze race dubbele punten kan verdienen voor Hawaii, staan er ook altijd sterke atleten aan de start die niet in Europa wonen. Vanaf de Team4Talent boot direct aan het loopparcours is deze wedstrijd prachtig te volgen.

Meer informatieMeer informatie

Ironman Maastricht 6 Augustus

Als Nederlands team willen wij niet ontbreken bij de enige IRONMAN op Nederlandse bodem. Op 6 augustus probeert Mark Oude Bennink zijn podiumplaatsen van vorig jaar te prolongeren. We gaan in ieder geval groots uitpakken.

ek.

Meer informatieMeer informatie
4