Bas Diederen en Martijn Dekker vertrekken bij Team4Talent - Team4Talent
348605
post-template-default,single,single-post,postid-348605,single-format-standard,eltd-cpt-2.1,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.0.2, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Met dubbele gevoelens nemen we afscheid van Bas Diederen en Martijn Dekker als atleten bij Team4Talent. Erg spijtig dat deze topatleten hebben besloten om ons te verlaten, maar Bas en Martijn gaan een nieuwe stap zetten.

Bas licht zijn keuze toe: ‘Nu is het tijd voor de volgende stap. Het doel en focus is het podium behalen op het WK in Hawaï. Daarvoor moet er een persoonlijk team om me heen samengesteld worden zodat ik kan toewerken naar dit doel. Ik ga voorwaarden creëren die naar mijn inzicht nodig zijn om mijzelf met de beste van de wereld te kunnen meten. Team4Talent heeft flink bijgedragen aan de professionalisering van de triathlonsport in Nederland en van mijzelf. Ik wil het team, en in het bijzonder André Kwakernaat bedanken dat we samen mooie prestaties hebben kunnen realiseren’.

Martijn zoekt ook nieuwe impulsen: ‘ik heb veel geleerd bij Team4Talent, maar ik voel dat het tijd is voor een nieuwe stap. Ik richt mijn vizier op het NK halve triatlon in Nieuwkoop, de IRONMAN van Maastricht en op kwalificatie voor Hawaii 2018. Ik wil Team4Talent bedanken dat ze mij de kans hebben gegeven om terug te keren in de triathlonsport na een jaar afwezigheid. Dankzij Team4Talent kon ik mijzelf ontwikkelen tot waar ik nu sta. Zowel op persoonlijk als sportief vlak’.

We kijken terug op hele mooie jaren met beide mannen. Hoogtepunten waren onder meer de overwinningen in de Eredivisie, de Nederlandse titel op de halve afstand voor Martijn in 2015 en de prachtige prestaties van Bas: bijvoorbeeld zijn overwinning bij de eerste IRONMAN van Maastricht en een 3e en 4e plaats tijdens het EK IRONMAN in Frankfurt. Maar er waren nog veel meer successen en momenten die we nooit gaan vergeten. Zowel voor als achter de schermen van Team4Talent.

Bas en Martijn: bedankt voor de mooie jaren en veel succes op de route die jullie zijn ingeslagen.

Team4Talent gaat vanaf nu verder met de triatleten Evert Scheltinga, Mark Oude Bennink en Youri Severin. Natuurlijk blijven we nadenken over de toekomst van ons team en van de atleten, maar daarin nemen we geen overhaaste beslissingen.

—————–

Meer informatie via:

Eddy Lamers

Communicatie Team4Talent

martijn1

bas1